SRVU zoekt bestuur ’21-’22

De SRVU studentenbond is op zoek naar nieuw bestuur!

Het afgelopen jaar hebben we als SRVU hard gewerkt om de rechten van de student te verdedigen; we voerden bijvoorbeeld actie tegen het leenstelsel, voor fysiek onderwijs en voor volledige compensatie van collegeld, zaten aan tafel over de Amsterdamse woningmarkt, verleenden we rechtshulp, zorgden voor een gratis afhaalpunt voor menstruatieproducten, en hebben we op veel andere punten gewerkt aan het verbeteren van het welzijn van de VU-student!

We zijn nu op zoek naar mensen die dit werk willen voortzetten! Ben jij bereid je actief in te zetten voor studentenbelangen? Wil je om de tafel met organisaties hierover, maar ook actievoeren wanneer dit nodig is? Solliciteer dan bij de SRVU voor een bestuursfunctie. De tijdsbesteding per week van een bestuursfunctie ligt tussen de 8 en 10 uur; naarmate het jaar vordert kan dit echter meer worden, dus flexibiliteit is een vereiste. 

Daarnaast is beheersing van de Nederlandse taal een must, en moet je VU-student zijn. 

De deadline voor aanmeldingen is 6 juni om 12:00, met CV en motivatiebrief. Voor vragen kun je mailen naar bestuur@srvu.org!

Comments

comments

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *